Kiinteistömittaukset

  • Lämpötilan ja ilmankosteuden tarkastus

    Mittalaitteemme ovat heti käyttövalmiita, langattomia ja räätälöity tilapäisiin mittauksiin

  • Jatkuva yhtäaikainen mittaus

    Mittausten seuranta onnistuu helposti palvelustamme

  • Selkeä yhteenveto mittaustuloksista

    Toimitamme mittauksista selkeän yhteenvedon ja analyysin

Palvelu

Tarjoamme kiinteistön kunnonvalvontaan monipuolisia mittauksia kiinteistön omistajille, kiinteistöhuollolle ja rakentajille. Järjestelmä sisältää monipuolisen testatun valikoiman langattomia mittalaitteita ja pilvipohjaisen selkeän taustajärjestelmän, josta mittaustulosten seuranta onnistuu vaivattomasti. 

Taustajärjestelmä näyttää mittaustulokset monipuolisesti ja selkeästi

Mittalaitteiden sijoittelun kiinteistöön suunnittelee ammattilainen. Tarjoamme kiinteitä asennuksia sekä salkkuratkaisua, jonka mittalaitteita asiakas voi käyttää halutuissa mittauspaikoissa tarpeen mukaan.

Mittaukset

Sisäilman sekä rakenteiden lämpötila ja ilmankosteus

 

CO2- ja pienhiukkaspitoisuudet

 

Ilmanpaine-erot

Seuraa mittauksia pohjakuvista

Halutessasi saat kiinteistön pohjakuvat järjestelmään.

Jatkuva mittaus

Mittausten reaaliaikainen seuranta onnistuu helposti mobiililaitteesta tai tietokoneelta missä vain. Mittausten seuranta voidaan jakaa halutuille henkilöille. Voit seurata samanaikaisesti kymmenien tai satojen kiinteistöjen mittausarvoja etänä. Kiinteistön mittaustuloksia voidaan näyttää myös suurille näytöille esimerkiksi kiinteistössä työskentelevien henkilöiden tiedoksi.

Yhteenveto mittaustuloksista ja analyysi

Järjestelmämme ei ainoastaan tallenna ja näytä mitattuja tuloksia vaan havainnollisempaa analyysiä varten voimme etsiä mittaustuksista olennaista tietoa kehittyneiden algoritmien avulla.
Voit helposti laatia mittaustuloksista  graafisen raportin asiakkaalle tai raportoinnissa voi käyttää  raportointipalveluamme – voit valita kumpi sopii sinulle tai yrityksellesi paremmin. Mittaustulokset säilyvät järjestelmässä ja niiden avulla voidaan tehdä tarkempaa analyysiä kiinteistössä tapahtuvista muutoksista myös pidemmällä aikavälillä.

OTA YHTEYTTä


Janne Janhunen, +358 50 532 5475
etunimi.sukunimi@solmutech.com
Laakerikuja 6 C 10, 90620 Oulu